Silense Block™

Äänieristetty puhelinkoppi (1 hlö)

Teams ja Skype -puheluille työrauha. Hoida kokoukset ammattimaisesti ja tehokkaasti tarkoitusta varten suunnitellussa työtilassa.

Käytännöllinen ja moderni premium design sopii toimistoon erinomaisesti. Tuotteen saat kustannustehokkaasti ja joustavasti toimistoosi esimerkiksi leasing-sopimuksella. Kysy lisää!

Silense Double™

Äänieristetty neuvottelutila (2 hlö)

Kun haluat enemmän kuin puhelinkopin. Double tarjoaa kahden henkilön tapaamiset, Teams / Skype -neuvottelut tehokkaasti äänieristetyssä tilassa.

Käytännöllinen ja moderni premium design sopii toimistoon erinomaisesti. Tuotteen saat kustannustehokkaasti ja joustavasti toimistoosi esimerkiksi leasing-sopimuksella. Kysy lisää!

Silense Double neuvotteluhuone - Etusivun kuva

FAQ

Vastauksemme yleisimpiin kysymyksiin

Asiakkaidemme kokemusten mukaan äänieristys toimistokäyttöön on riittävä. Palautteen vuoksi emme ole kokeneet tarvetta virallisille mittauksille. Asiakkailla on mahdollisuus koettaa tuote ennen hankintapäätöstä.

Erinomainen äänieristys muodostuu kaksois-seinärakenteesta, eristetyistä liitoksista, vaimennetusta ilmanvaihdosta, luokitelluista alumiiniovista ja -ikkunoista. Äänieristys pysyy muuttumattomana vaikka tuote asennettaisiin useasti uudelleen.

Silense Block™ ulkomitat ovat 1200 x 1200 x 2280 mm. Paino noin 330 kg.

Silense Double™ ulkomitat ovat 1200 x 2400 x 2280 mm. Paino noin 510 kg.

Materiaalit: Korkealuokkainen koivuvaneri, äänieristetyt lasipinnat, luokiteltu alumiiniovi, absorboivat sisäpinnat ja vakiona valkoisen sävyinen kestävä laminaattipinta.

Varusteet: Ergofit -pöytä, tuulettimet 2 kpl, LED -valaistus, 230V + USB liitännät sisäpuolella, oven lukitusmahdollisuus (2 kpl avaimet) ja käyttöohjeet.

Sähköliitäntä: 230V / 50 Hz

Silense Block™ ja Silense Double™ oven koko on 8×21 standardikoon alumiiniovi.

Valaistus ja ilmanvaihto kytkeytyvät päälle automaattisesti liiketunnistimella käyttäjän astuessa tuotteeseen sisään. Tämä mahdollistaa käytännöllisen ja miellyttävän kokemuksen puhelinkeskusteluiden ja muiden neuvotteluihn aloittamiselle. Valaistus on suunniteltu häikäisemättömäksi.

Ilmanvaihto sisältää kaksi tuuletinta. Kahden tuulettimen ratkaisussa ilma kiertää ja pitää hiilidioksiditasot matalina ja tekemisen tehokkaana.

 

Toimitusaika on yleisesti 2…8 viikkoa tilausvahvistuksesta. Otamme hyvissä ajoin yhteyttä sopiaksemme teille sopivan asennusajankohdan.

Tarjoamme lähtökohtaisesti tuotteita vaalen valkoisena sävynä, joka sopii useimpiin tiloihin. Tämä mahdollistaa kustannusten pitämisen matalimpina asiakkaalle. Voit myös tiedustella erikoisvärejä halutessasi.

 
 

Kun haluat, sovimme käynnin tuotantotiloihimme Tammelaan (noin 10 km Forssasta) tai mahdollisesti muihin sijainteihin lähempänä asiakasta. Tuotantotiloissamme voit keskustella yksityiskohdista asiantuntijoidemme kanssa ja vapaasti koettaa tuotteita halutessasi.

Ota yhteyttä asiakaspalveluun sopiaksesi ajan.

Ammattimaiset artistit hyötyvät tuotteen äänieristysominaisuuksista, mahdollistaen harjoittelun naapureita häiritsemättä. Antaen artisteille enemmän vapautta valita harjoitteluajankohtansa.

Silense Block™ asennus kestää noin 2…3 tuntia. Tämä sisältää materiaalien kuljetuksen asennuspaikalle sekä myös loppusiivouksen.

Silense Double™ asennus kestää noin 3…4 tuntia.

Asiakkaan odotamme näyttävän halutun asennuspaikan tuotteille. Tila tarvitaan myös työskentelyyn tuotteen ympärillä. Loppuasennus voi olla kuitenkin esimerkiksi nurkkaan. Asennus viimeistellään ja tarkistetaan laatuohjeidemme mukaisesti. Asiakkaalle tästä jää varmistuksena asennuksen tarkastusraportti yhdessä käyttöohjeiden kanssa.

Toisinaan tulee vastaan tilanne, jolloin haluat viedä tuotteet mukanasi esimerkiksi uuteen toimistoon. Muutamia huomioitavia seikkoja:

Vuokratuille tuotteille tarjoamme edullisen hinnoittelun uuteen toimistoon asennettavaksi. Päätä muuttopäivä ja kerro uusi haluttu sijainti tuotteille ja anna asentajiemme hoitaa loput.

Ostetuille tuotteille tarjoamme myös edullisen hinnoittelun uuteen osoitteeseen muuttamiseksi. Pyydä tarjous asiakaspalvelustamme. Voit myös harkita tuotteiden siirtämistä omin voimin mikäli näet tarpeelliseksi, suosittelemme kuitenkin aina Silensen asentajien käyttämistä tehokkaan ja oikeaoppisen purkamisen ja kasaamisen suorittamiseksi. Muuttoon tarvitaan vähintään kaksi asentajaa painavien komponenttien siirtämiseksi. Huom! tuotetakuu ei ole voimassa mikäli purkamiseen tai asentamiseen ei ole käytetty Silensen asentajia.

Tuotetakuun ehtona on Silensen asentajien käyttö asennuksessa. Takuu ei ole voimassa mikäli kolmannen osapuolen asentajat ovat suorittaneet tuotteen siirron uuteen paikkaan.

Tuotteen siirtämisissä vaaditaan vähintään kaksi asentajaa turvallisuuden varmistamiseksi. Käytettävä asianmukaisia suojavarusteita koko asennuksen ajan. Silense ei ota vastuuta mahdollisista onnettumuuksista tai henkilövahingoista, jotka ovat sattuneet muiden kuin Silensen asentajien tekemistä tuotteen siirtämisistä tai mahdollisista muutostöistä.

Tarjoamme 12 kk tuotetakuun, jolloin vastaamme kaikista mahdollisista materiaali-, valmistus- tai asennusvirheistä. Virheet korjaamme mahdollisimman nopeasti.

Katso myös asentajien vaatimukset tuotetakuun ehtona.

Tarjouspyyntö

Henkilökohtainen tarjous.

Tilaus

3 vrk ilmainen peruutusoikeus.

Valmistus

Tuotanto 0...8 vko tilauksen jättämisestä

Asennus

Sovimme sinulle sopivan asennusajankohdan.

Käyttö

Valmis käyttöön asennuksen jälkeen.