Silense Block™

Äänieristetty puhelinkoppi (1 hlö)

Teams ja Skype -puheluille työrauha. Hoida kokoukset ammattimaisesti ja tehokkaasti tarkoitusta varten suunnitellussa työtilassa.

Käytännöllinen ja moderni premium design sopii toimistoon erinomaisesti. Tuotteen saat kustannustehokkaasti ja joustavasti toimistoosi leasing-sopimuksella. Kysy lisää!

Silense Double™

Äänieristetty neuvottelutila (2 hlö)

Kun haluat enemmän kuin puhelinkopin. Double tarjoaa kahden henkilön tapaamiset, Teams / Skype -neuvottelut tehokkaasti äänieristetyssä tilassa.

Käytännöllinen ja moderni premium design sopii toimistoon erinomaisesti. Tuotteen saat kustannustehokkaasti ja joustavasti toimistoosi leasing-sopimuksella. Kysy lisää!

Silense Double neuvotteluhuone - Etusivun kuva

FAQ

Vastauksemme yleisimpiin kysymyksiin

Asiakkaidemme kokemusten mukaan äänieristys toimistokäyttöön on erittäin hyvä.

Äänieristys muodostuu kaksois-seinärakenteesta, eristetyistä liitoksista, vaimennetusta ilmanvaihdosta, ääniluokitelluista alumiiniovista ja -ikkunoista. Äänieristys pysyy muuttumattomana vaikka tuote asennettaisiin useasti uudelleen.

Silense Block™ ulkomitat ovat 1200 x 1200 x 2280 mm. Paino noin 330 kg.

Silense Double™ ulkomitat ovat 1200 x 2400 x 2280 mm. Paino noin 510 kg.

Materiaalit: Korkealuokkainen koivuvaneri, äänieristetyt lasipinnat, luokiteltu alumiiniovi sekä absorboivat sisäpinnat.

Silense Block™ ja Silense Double™ oven koko on 8×21 standardikoon alumiiniovi.

Valaistus ja ilmanvaihto kytkeytyvät päälle automaattisesti liiketunnistimella käyttäjän astuessa tuotteeseen sisään. Tämä mahdollistaa käytännöllisen ja miellyttävän kokemuksen puhelinkeskusteluiden ja muiden neuvotteluihn aloittamiselle. Valaistus on suunniteltu häikäisemättömäksi.

Ilmanvaihto sisältää kaksi tuuletinta. Kahden tuulettimen ratkaisussa ilma kiertää ja pitää hiilidioksiditasot matalina ja tekemisen tehokkaana.

 

Toimitusaika on yleisesti 2…8 viikkoa tilausvahvistuksesta. Otamme hyvissä ajoin yhteyttä sopiaksemme teille sopivan asennusajankohdan.

Tarjoamme lähtökohtaisesti tuotteita vaalen valkoisena sävynä, joka sopii useimpiin tiloihin. Voit myös tiedustella erikoisvärejä halutessasi.

 
 

Ota yhteyttä asiakaspalveluun sopiaksesi ajan. Järjestämme mahdollisuuksien mukaan lähellä tuotantotilojamme (Forssa) sinulle esittelyn, jossa voit koestaa tuotetta.

Ammattimaiset artistit hyötyvät tuotteen äänieristysominaisuuksista, mahdollistaen harjoittelun naapureita häiritsemättä.

Silense Block™ asennus 2…3 tuntia.

Silense Double™ asennus 3…4 tuntia.

Asennus viimeistellään ja tarkistetaan laatuohjeidemme mukaisesti. Asiakkaalle tästä jää varmistuksena asennuksen tarkastusraportti yhdessä käyttöohjeiden kanssa.

Pyydä tarjous muutosta Silensen kautta. Päätä muuttopäivä ja kerro uusi haluttu sijainti tuotteille ja anna asentajiemme hoitaa loput.

Tuotteen siirtäminen uuteen paikkaan toteutetaan Silensen koulutettujen asentajien kautta. Silense ei ota vastuuta mahdollisista onnettumuuksista tai henkilövahingoista, jotka ovat sattuneet muiden kuin Silensen asentajien tekemistä tuotteen siirtämisistä tai mahdollisista muutostöistä, joista ei ole erikseen sovittu.

Tarjoamme leasingin yhteydessä toimivuustakuun. Vastaamme kaikista mahdollisista materiaali-, valmistus- tai asennusvirheistä. Virheet korjaamme mahdollisimman nopeasti.

Tarjouspyyntö

Henkilökohtainen tarjous.

Tilaus

3 vrk ilmainen peruutusoikeus.

Valmistus

Tuotanto 0...8 vko tilauksen jättämisestä

Asennus

Sovimme sinulle sopivan asennusajankohdan.

Käyttö

Valmis käyttöön asennuksen jälkeen.