Silense Tila™

Kotimainen, käytännöllinen sekä tarkkaan harkitut yksityiskohdat varmistavat Silense Tila™ -tuotteen parhaaksi valinnaksi sinun toimistoosi. Lähtökohtana ensiluokkaiset puhelin- ja videopalaverit sekä viihtyisä, keskittyneeseen työskentelyyn tarkoitettu työtila. Siirry ammattilaisten joukkoon ja valitse Silense Tila™ toimistoosi.

Silense Tila™

Hyödyt

1 %
Keskittyminen

Less is more. We will achieve more by doing less, by choosing fewer, big, important things to focus on. Like Apple. – Tony Crabbe Author of Busy

0 %
Yksityisyys

Take your phone calls in a private and confidential space. – Silense

+ 1 %
Toimiston tilatehokkuus

Take full benefit of the square meters at your office. – Silense

Hinnoittelu

rent

Alk. 89,00 €/kk

Vuokrauksen yhteydessä tarjoamme sinulle osto-option valmiiksi neuvotellulla hinnalla.

Own

Alk. 3990,00 €

Kertamaksulla suoraan käyttöösi.

Ladattavat Esitteet

Tuotekortti

Tuotekortti tärkeimmistä teknisistä ominaisuuksista

Tuotevideo

Tuotteen yksityiskohdista video

Tuotekuvat

Valokuvia tuotteen sisältä ja ulkoa

DWG

DWG -tiedosto toimiston layout suunnittelun tueksi

Tilausvalinnat

A) Akustiikkamateriaali

Sisäpintojen akustiseksi pintamateriaaliksi on värivaihtoehtona rauhoittava harmaa tai tyylikäs musta.

Harmaa akustiikkaväritys
Harmaa
Musta akustiikkaväritys
Musta

N/A

B) Ikkunaseinä

Ikkunaseinän valinta halutulle sivuseinälle tai molemmille puolin

Ikkuna_vasen
Vasen
Ikkuna_oikea
Oikea
Ikkunaseinät - Molemmat
Molemmat

C) Ovi

Oven kätisyyden valinta.

Ovi_vasen
Vasen
Ovi_oikea
Oikea

N/A

FAQ

Vastauksemme yleisimpiin kysymyksiin

Ääneneristävyys on riittävä vaativimpienkin asiakkaiden tarpeisiin. SFS 5907 standardin (Acoustic classification of spaces in buildings) mukaisesti testeissä puheensiirtoindeksi on 0,05. Tarkoittaen ulkopuolisen puheenpeiton olevan erinomainen / riittävä. Vastaavana esimerkkinä eristävyydestä toimistoympäristöstä hyvin äänieristettyjen työhuoneiden välillä, ovet kiinni. Lisänä peittoäänellä (masking sound) luodaan keskittymisen kannalta erinomaiset ääniolosuhteet.

Kaksikertainen seinärakenne, tiivistetyt liitokset, tulo- ja poistoilmakanavien huolellinen vaimentaminen, äänieristetty raskasovi, laminoitu kaksinkertainen äänieristyslasi sekä muut huolellisesti viimeistellyt yksityiskohdat tarjoavat tuotteelle erinomaisen äänieristävyyden lajissaan.

Liitokset ovat suunniteltu ja valmistettu uudelleen purettaviksi yhä uudelleen ääneneristyksen pysyessä muuttumattomana.

Ulkomitat 1150 mm (leveys) x 1200 mm (syvyys) x 2200 mm (kork). Paino noin 330 kg

Materiaalit: Koivuvaneri, äänieristyslasi, äänieristetty massiiviovi, absorboivat sisäpintamateriaalit, ulkoväritys valkoinen (NCS S0500-N)

Varusteet: Ergonomisesti muotoiltu pöytätaso, koneellinen ilmanvaihto, LED -valaistus (2x), 230V pistorasia ja USB -latauspistokkeet pöytäupotuksena, käyttö- ja huolto-ohjeet

Lisävarusteet: Seisomatuoli, avainlukitus, sälekaihdin, yms.

Sähköliitäntä: 230V, 50 Hz normaali valovirta

Valaistus ja ilmanvaihto käynnistyvät automaattisesti sisälle astuttaessa, mahdollistaen erinomaisen käyttäjäkokemuksen. Valaistuksena on energiatehokas LED -valaistus. Valaistus on suunnattuna pöytätasoon, jolloin esimerkiksi muistiinpanojen tekeminen on vaivatonta. Ilmanvaihto on tehokas ja hiljainen, mahdollistaen erinomaisen keskittymisen.

Toimitusaika vakioiduille tuotteille on 2…6 viikkoa tilauksen jättämisestä. Tuotteen saat siis asennettuna ja käyttövalmiina toimistoosi 2…6 viikon kuluttua tilauksesta. Sovimme sinulle sopivan asennusajankohdan ja suoritamme asennuksen mahdollisimman vähin häiriöin henkilökuntasi päivittäisen työskentelyn jatkuessa.

Pintamateriaalit tuotteeseen on rajattu, jotta saamme pidettyä tuotteen kustannukset sinule kilpailukykyisenä. Räätälöitynä on mahdollista toteuttaa juuri sinun yrityksesi toiveiden mukainen tuote. Kysy lisää asiakaspalvelusta modifioinnin mahdollisuuksista.

Sovimme tarvittaessa käynnin tehdas/esittelytilassamme Tammelassa. Ota suora yhteys asiakaspalveluun kun haluat nähdä ja testata tuotteen ennen hankintapäätöksen tekemistä. Valitaan sinulle sopiva vierailuaika.

Nimestään huolimatta tuotteen käyttö ei ole rajattu ainoastaan toimistokäyttöön. Tuotteelle on käyttäjiä esimerkiksi artistien äänenavaustilana. Erinomaisen ääneneristävyyden ansiosta kovakaan ääni ei häiritse ulkopuolisia ja sinä voit keskittyä olennaiseen.

Tuotteen kokonaisasennusaika on keskimäärin kaksi tuntia. Asennusaika sisältää materiaalien kuljetuksen asennuspaikalle sekä varsinaisen asennuksen toimintavalmiiksi. Varsinainen asennus luovutuksineen vie noin tunnin.

 

Toivomuksena on, että asennuspaikka on asiakkaan puolelta valmiiksi mietittynä ja tyhjennettynä asiakkaan puolesta ennen asennuksen alkamista. Suositelva tila on vähintään yksi (1 m) tyhjää tilaa asennuspaikan ympärillä. Tällöin asentajillemme jää riittävästi työskentelytilaa tehokkaaseen ja nopeaan asennukseen. Varaathan myös kuljetettaville komponenteille reitin.

 

Tarjoamme lisäksi lyhyet käyttö- ja huolto-ohjeet asikkaalle. Näin varmistamme, että sinulla on käytössäsi tiedot tuotteen optimaaliseen käyttöön.

Tuotteen siirtämiseksi liitokset ovat suunniteltu ja valmistettu uudelleen kasattaviksi. Tuotteet muuttavat tarvittaessasi helposti toimistosi muuton mukana. Tuotteen mukana seuraavien käyttö- ja huolto-ohjeiden kuvituksen avulla purkaminen ja uudelleenasennus onnistuu helposti. Purkamiseen ja kasaamiseen vaaditaan vähintään kaksi henkilöä.

Tuotetakuun ehtona on Silense Oy:n omien asentajien käyttö tuotteen ensiasennuksessa. Tuotteen myöhempään, takuuajan jälkeiseen purkamiseen ja kokoamiseen vaaditaan kaksi henkilöä. Työturvallisuudessa on huomioitava raskaat elementit, asianmukaisten varusteiden ja työvälineiden käyttö. Käyttö- ja huolto-ohjeet sisältävät kuvitetun, seikkaperäisen ohjeistuksen.

Tuotteen valmistajana tarjoamme vuoden tuotetakuun. Vastaamme mahdollisista materiaali-, valmistus-, ja asennusvirheistä. Mahdolliset virheet korjaamme tapamme mukaan mahdollisimman nopeasti.

Prosessi

Tarjouspyyntö

Henkilökohtainen tarjous vastaten yrityksesi tarpeisiin.

Tilaus

Vahvistamme tilauksesi tilausvahvistuksella.

Tuotanto

Tilauksesi etenee tuotantoon.

Asennus

Tuotteen asennus asiakkaan määrittämään sijaintiin.

Käyttö

Tuotteen käyttö heti asennuksen jälkeen.