Ihminen monitoimitilatoimistossa

Mikä on työympäristön merkitys työntekijälle?

Millainen työympäristö tukee parhaiten työn tekemistä?

“Toimistotilan ääniolosuhteiden tulee olla sellaiset, että tila tukee työntekoa. Avoimissa toimistotiloissa tärkein akustinen kriteeri on tarkoituksenmukainen huoneakustiikka. Tutkimusten mukaan tällaisten tilojen ääni-maailmassa puhe, joka ei liity omaan työtehtävään koetaan eniten häiritsevänä.” – Sitowise Oy, 2020, Ihminen työn ja työympäristön suunnittelussa

 

Etätyön määrä tulee jatkossa olemaan menneitä vuosia suurempi osa asiantuntijoiden ja tietotyöläisten rooleissa työskentelevillä. Osaltaan etätyö mahdollistaa  joustavuutta työn tekemiseen ja luo mahdollisuuksia keskittyneen työn tekemiseen. Vastaavasti toimistoympäristöissä tarvitaan edelleen  häiriötöntä, keskeytymätöntä työn tekemisen mahdollisuutta. Työympäristö on työn tekemisen keskiössä avokonttorien sekä monitilatoimistojen osalla.

 

Silensen tuotteet on suunniteltu mahdollistamaan optimoidun työympäristön tuottavaan työhön. Osana toimistotilojen ääniolosuhteiden optimoimiseksi me Silenselle haluamme olla mahdollistamassa tulevaisuuden toimitilojen kehittämistä. Tuotteemme on suunniteltu edistämään tuottavampaa ja miellyttävämpää työskentelyä. Toimistotilojen ääniolosuhteilla on merkittävä osuus tuottavaan ja tehokkaaseen työntekoon.